This translation is provided by Google Translate
  • Meet Worldmeetings medewerkers

#MeetWorldmeetings Tanusha’s stap naar stabiliteit

Het team van Worldmeetings.com blijft continue verder groeien en veranderen. Zo ook bij het Customer Support, zodat we u nog beter van dienst kunnen zijn. Het Customer Support team geeft advies en ondersteunt klanten en locaties met het gebruik van het systeem. Vandaag vertelt Tanusha haar verhaal over haar ervaring bij Worldmeetings.

Even voorstellen

“Hi, Ik ben Tanusha, 28 jaar en ik kom uit Den Haag. Na de hotelschool ben ik begonnen in de hotellerie. Eerst als parttime receptioniste. Daarna ben ik door gegroeid tot supervisor wat ik 3 jaar heb mogen doen in Den Haag. Werken in de hotellerie is leuk, maar vanwege de onregelmatige werktijden was ik opzoek naar wat meer stabiliteit. Wanneer je in de hotellerie werkt, heb je Worldmeetings.com vast wel een keer voorbij zien komen. Het leek mij leuk om een kijkje te nemen achter de schermen van een boekingssysteem. Dus toen ik de vacature van Worldmeetings.com tegen kwam, heb ik gelijk gesolliciteerd. Het is heel snel gegaan. Twee dagen na het versturen van mijn sollicitatie mocht ik op gesprek komen, vlak daarna werd ik aangenomen en nu zit ik al één jaar hier”

Het begin

“In het begin moest ik even wennen aan de stabiliteit van het kantoorleven. Je moet dat echt willen en er naar op zoek zijn. Ik doe nu de bureauwerk van 9:00 tot 17:00, wat voor mijn gevoel in het begin lang was. In de hotellerie had ik het gevoel dat de tijd heel snel ging. Maar ik vind het nu heel prettig, en heb een goede indruk van Worldmeetings.com.”

De werkzaamheden

“Toen ik net begon op de Customer Support afdeling moest ik eerst het systeem heel goed leren kennen. Tegelijkertijd leer je dan ook beetje bij beetje de klanten kennen. Inmiddels, ruim een jaar verder, gaat het me gemakkelijk af. Ik merk dat de vragen die worden gesteld vaak dezelfde zijn. Maar de offertes zijn altijd anders. Er zijn veel nieuwe aanvragen, waardoor je nieuwe locaties leert kennen. Dat is ook leuk voor je privé-leven. Wanneer je dan een weekendje weg wilt, weet je precies waar je moet zijn en wat de fijne hotels zijn.”

“Naast dat ik nieuwe aanvragen verwerk, wijzigingen doorvoer en locatieadvies geef, geef ik ook boekersessies aan nieuwe klanten. Toevallig heb ik recent nog een boekersessie mogen geven aan een nieuwe klant en geholpen bij het implementeren van het systeem. De boekers beginnen net met het systeem en ik begeleid ze daarbij. Wanneer klanten vragen hebben die we niet op afstand kunnen oplossen, ga ik bij ze op bezoek. Ik probeer ze maximaal te ondersteunen bij het begrijpen van het systeem.”

“Soms zijn boekers sceptisch aan het begin van een boekersessie. Ze moeten met een nieuw systeem werken en dat valt niet altijd even goed. Het geeft me energie om boekers de deur uit zien gaan en zeggen “oh ik wist niet dat het zo kon”. Ze kijken dan ineens op een veel positievere manier naar de nieuwe manier van werken. Het maakt me dan trots dat ik iemands kijk heb kunnen veranderen in positieve zin. Ook toen ik nog in de hotellerie werkte, heb ik daar altijd mijn energie uit kunnen halen. Als supervisor leidde ik toen stagiaires op en gaf ze mijn kennis mee.”

“Sinds kort ben ik de contactpersoon voor de kleinere klanten. Ik kijk wat we hen nog kunnen aanbieden, houd hen op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen, vraag of er bij hen nog nieuwe ontwikkelingen zijn of dat ze nieuwe wensen hebben. Kort gezegd, houd ik de contacten warm.”

Uitdaging

“De uitdaging zit voor mij in het onderhouden van de kleinere klanten. Binnenkort, mag ik ook beginnen met het onderhouden van de medium grote klanten. Ik ben helemaal nieuw in het onderhouden van klantcontact en moet dus nog veel leren. Daar zit de uitdaging voor mij in. Wat is de beste manier om contact te houden? Hoe herken ik de vragen? Hoe geef ik iemand een goed gevoel? Dat zijn de dingen die ik nu aan het leren ben. Zolang deze uitdaging er is, zie ik mezelf voorlopig nog bij Worldmeetings.com zitten, maar je weet natuurlijk nooit hoe het loopt. Of dit over een aantal jaar nog steeds op de afdeling Customer Support is? Dat weet ik niet. Misschien zit ik wel op een andere afdeling met een stukje accountmanagement, zoals sales. “

“Wat me in ieder geval altijd bij zal blijven, is dat werken bij Worldmeetings.com voor mij de eerste stap was naar stabiliteit. Het was een bewuste stap, die mij veel rust heeft gegeven.”

Wil jij dezelfde stap maken als Tanusha of ben je benieuwd wat Worldmeetings.com jou kan bieden? Bekijk dan de vacatures of stuur een open sollicitatie. We zijn altijd op zoek naar versterking van ons team!

  • Deel dit artikel

0 Reacties