This translation is provided by Google Translate
  • Meet Worldmeetings medewerkers

#Meetworldmeetings De wereld groei van Annelies

Bij Worldmeetings.com kun je doorgroeien naar een andere functie dan waar je in bent gestart. Dit gebeurde bij Annelies die al bijna 7 jaar werkzaam is bij Worldmeetings.com. Zij begon bij Worldmeetings.com op Customer Support, groeide door tot Manager Commercieel en zit nu ook in het Management Team! Vandaag vertelt Annelies over haar wereld groei bij Worldmeetings.com.

Wie is Annelies?

“Hi, Ik ben Annelies, 31 jaar en ik kom uit Delft, maar ik woon in Naaldwijk. Aan de Hogeschool Tio in Rotterdam heb ik de opleiding Hotel- en Eventmanagement gevolgd, waar ik voornamelijk de combinatie, Hotel & Events, heel leuk vond. Nadat ik mijn stage en afstuderen bij de Euromast in Rotterdam heb gedaan, ben ik daar aan de slag gegaan als reserveringsmedewerker. Ik vond het heel leuk, maar de onregelmatigheid vond ik wel echt lastig. Net zoals mijn collega Tanusha wilde ik meer stabiliteit en besloot ik na ongeveer 3,5 jaar te kijken naar een andere functie binnen de branche. Toen zag ik de vacature van Customer Support bij Worldmeetings.com en besloot ik te solliciteren. In juni 2016 kwam ik hier in dienst.”

De wereld groei

“Ik was één jaar en 2 maanden aan het werk op de Customer Support afdeling toen ik in 2017 Contract Manager werd. Een hele korte periode waarin ik het super naar mijn zin had en nog niet weg wilde. Er kwam een functie vrij als Contract Manager, waarop ik intern had gesolliciteerd. Ik gaf daarbij aan dat het me leuk leek om te doen en kreeg ik de kans om het te doen. Al vrij snel, na 7 maanden, kwam de volgende stap. Door omstandigheden kwam de taak als Teamcoach Contracting vrij en mocht ik die taak overnemen. Hierdoor heb ik in het begin heel veel zelfstandig moeten doen, gelukkig kreeg ik wel hulp van mijn collega’s. Ik vond dit niet lastig, maar juist heel uitdagend!

Naar mijn mening leer je het snelst, wanneer je in het wordt gegooid. Maar door hulp te vragen aan collega’s en zelf overal goed in te duiken is het helemaal goed gekomen. De afdelingen Contracting en Sales werden samengevoegd tot Commercieel. Waardoor ik in 2020, tijdens corona, de rol als Teamcoach Contracting ging combineren met accountmanager. Nadat de Teamcoach van Commercieel weg ging in mei 2021, was het voor mij de logische stap om deze rol over te nemen. Ik werd toen al heel nauw betrokken bij alle strategische beslissingen die werden genomen bij Worldmeetings.com, maar sinds juni 2022 zit ik officieel in het MT.”

Ervaring

“Naast dat ik samen met Marco en Annemiek als MT verantwoordelijk ben voor de richting van het bedrijf, ben ik ook Manager Commercieel. Hierbij is het mijn verantwoordelijkheid om het commerciële team aan te sturen, zowel Account als Contract Managers. Daarnaast beheer ik zelf ook nog een aantal accounts. Geen dag ziet er hetzelfde uit. Ik wil hier de komende jaren nog blijven werken en mezelf nog verder blijven ontwikkelen. Nu ligt vooral mijn focus op het aansturen van het commerciële team en de aanbestedingen die binnenkomen. Maar er zijn nog genoeg andere gebieden waarin ik mijzelf kan ontwikkelen. De uitdaging zit hem in het mee bewegen met de klant om hun behoeftes te kunnen vervullen. Voordat er veel geautomatiseerd werd werkten er heel veel mensen bij Worldmeetings.com. Nu dit wel het geval is, moet onze software ook blijven mee bewegen met de behoeftes van de klant. Wij moeten als Account en Contract Managers die behoeftes in kaart brengen en kijken hoe we ze tegemoet kunnen komen.”

Werksfeer

“Ik vind het vooral echt heel gaaf dat  Worldmeetings.com als realieft kleine organisatie, mag werken voor grote bekende organisaties. Ik ben daar erg trots op. Daarnaast is het een heel dynamisch bedrijf, iedereen staat klaar om elkaar te helpen. Iedereen is heel sociaal wat de werksfeer echt leuk en informeel maakt. Als je bij Worldmeetings.com wilt werken is het ook belangrijk dat je flexibel en sociaal bent. Daarnaast moet deze branche je ook echt liggen.“

Wil jij net als Annelies een “wereldgroei” maken bij Worldmeetings.com, waar je de mogelijkheid hebt om door te groeien binnen de organisatie? Bekijk dan de vacatures of stuur een open sollicitatie. Wij zijn nog op zoek naar een Accountmanager en verder versterking van ons team!

  • Deel dit artikel

0 Reacties