Back to locations overview

Museon-omniversum

The Hague

Meetings & Events in Museon-Omniversum
Inspirerend, duurzaam en verantwoord

Waarom Museon-Omniversum?
– Inspirerend en gevarieerd aanbod door bijzondere collectie, exposities en spectaculaire grootbeeldfilms
– Duurzame en maatschappelijk verantwoorde locatie
– SDG House met netwerkfunctie en kennisplatform
– Unieke interactieve One Planet Expo in Nederland over 17 Duurzame Ontwikkelingsdoelen van de Verenigde Naties
– Markant gebouw in een internationale omgeving

Dé inspirerende en duurzame locatie voor je bijeenkomst
Hiervoor zit je goed bij Museon-Omniversum! Dé inspirerende en duurzame plek voor je vergadering of (online) evenement. Wij staan voor een duurzame toekomst en dragen bij aan een leefbare aarde voor iedereen. Bij ons draait alles om de aarde, de mens en duurzame ontwikkeling. Dit zie je terug in onze bijzondere collectie, actuele programmering en de films in ons unieke koepelfilmtheater. Het Museon-Omniversum biedt een omgeving die inspireert en ieders nieuwsgierigheid, verbeelding en creativiteit stimuleert.

Internationale ontmoetingsplek voor (een) duurzame toekomst
Museon-Omniversum is dé ideale ontmoetingsplek in het hart van de Internationale Zone van Den Haag. Wij hechten veel waarde aan maatschappelijk verantwoord ondernemen en zijn in het bezit van een Green Key Gold-certificering. Als SDG House richten wij ons proactief op het mogelijk maken van een leefbare toekomst voor ons allemaal. Dit doen we in onze programmering én bedrijfsvoering. Juist daarom is Museon-Omniversum geschikt voor evenementen rondom dit thema. Het uitgangspunt voor onze One Planet Expo zijn de 17 Duurzame Ontwikkelingsdoelen van de Verenigde Naties. Een bezoek aan (een deel van) deze unieke interactieve tentoonstelling in Nederland kan de rode draad vormen in je programma. Ook zijn er interessante tijdelijke tentoonstellingen. Er is voor elk wat wils.

Iedere bijeenkomst verdient aandacht en maatwerk
Iedere organisatie is anders en heeft zijn specifieke wensen. Wij adviseren je graag over de vele mogelijkheden en bieden maatwerk. Om je bijeenkomst tot een succes te maken. Of het nu gaat om een symposium met workshops in onze museale ruimtes. Of een dag voor medewerkers en hun familie. Er is altijd wel een thema te vinden dat aansluit bij het doel van je evenement. Iedere bijeenkomst verdient de juiste aandacht. Wij denken graag met je mee. Er zijn diverse inspiratieprogramma?s en (speed) tours. Binnen een tentoonstelling of langs de topstukken van een collectie. Van een kennismaking tot een verdieping. We informeren je graag!

Meetingrooms
4 rooms
Greenkey
GreenKey
Smarthotelrate
Smart hotel price (10%)
Meetingroom airco
Air conditioning
Freeprivateparking
Free parking
Publictransport
Public transport
Locationtype
stimulate creativity
Meetingroompax
Max. 300 people for meeting
Auditorium
Auditorium