Back to locations overview

Hotel Mercure Den Haag Central

The Hague

Mercure Hotel Den Haag Central is gesitueerd in het bruisende hart van Den Haag en is gemakkelijk bereikbaar per auto en openbaar vervoer. Op een paar meter lopen vanaf het hotel stoppen diverse bus en trams. Het centraal Station van Den Haag is slechts 7 minuten lopen. Het hotel is ook op loopafstand van diverse ministeries, het gezellige winkelcentrum en vele theaters. Schiphol ligt op slechts 45 km van Den Haag. Wij beschikken over 159 stijlvolle kamers, 7 vergaderzalen, een bar en restaurant met een groot terras.
Het centraal aangestuurd ventilatiesysteem in de zalen en de hotelkamers zorgt voor een fris en gezond binnenklimaat door de mechanische afvoer van vuile binnenlucht en de natuurlijke aanvoer van verse buitenlucht.
Bij Mercure Den Haag Central kunt u ook heerlijk lunchen, borrelen en dineren. Ons keuken team besteedt veel aandacht aan duurzaam en verantwoord eten en drinken. Vanzelfsprekend houden wij rekening met dieet- en andere speciale wensen.
Het Mercure Den Haag Central heeft het ALLSAFE certificaat Volledig Veilig Vergaderen verkregen! Het ALLSAFE-label vertegenwoordigt de hoogste normen voor hygiëne en veiligheid.

Meetingrooms
7 rooms
Rooms
159 hotelkamers
Greenkey
GreenKey
Online meeting rooms
Online meeting rooms
Smarthotelrate
Smart hotel price (10%)
Meetingroom airco
Air conditioning
Room nonsmoking
Non-smoking rooms
Publictransport
Public transport
Locationtype
important decisions to be made