Back to locations overview

Buitenplaats Kameryck

Kamerik

Op een steenworp afstand van zowel Utrecht als Amsterdam en toch op het karakteristieke Hollandse platteland ligt Buitenplaats Kameryck een ideale locatie om even aan de waan van alledag te ontsnappen. Omgeven door weilanden, water en groene weelde kun je hier genieten van rust en ruimte. Rust en ruimte die nodig zijn om optimaal te focussen, of juist om even helemaal niets te hoeven.

Onze locatie leent zich daardoor niet alleen perfect voor zakelijke events die baat hebben bij een serene omgeving, maar ook voor particuliere events op een idyllische locatie in de Randstad. Bij Buitenplaats Kameryck kun je terecht voor events in alle soorten en maten: een heisessie tussen de weilanden, gevolgd door een diner geserveerd uit onze eigen topkeuken. Een congres tot 400 man in
de plenaire zaal, met eventueel een subsessie in een van onze vele subruimtes. Of organiseer een teambuildingactiviteit zoals Pitch&Putt, voetgolf of oer-Hollands fierljeppen met je collega s. Ook een bruiloft of familiefeest met aansluitende overnachting in onze veldhuisjes is gegarandeerd geslaagd. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Tel daarbij op de uitstekende moderne faciliteiten die Buitenplaats Kameryck dankzij een recente verbouwing biedt, het landelijke interieur dat naadloos aansluit op het karakter van de locatie, en de hoge flexibiliteit die de vele subruimtes en ons ervaren team bieden, en je hebt de ideale locatie voor elk denkbaar event. En dat alles onder een dak.

Meetingrooms
7 rooms
Greenkey
GreenKey
Meetingroom airco
Air conditioning
Room nonsmoking
Non-smoking rooms
Freeprivateparking
Free parking
Publictransport
Public transport
Wifi
WIFI
Locationtype
be sporty
Meetingroompax
Max. 400 people for meeting