Back to locations overview

Pillows Grand Boutique Hotel Ter Borch

Zwolle

Pillows Grand Boutique Hotel Ter Borch is centraal gelegen en goed bereikbaar per auto of het openbaar vervoer. Het treinstation van Zwolle ligt slechts op 250 meter afstand van het hotel. Het hotel beschikt over een eigen afgesloten parkeerplaats.

Op zoek naar een stijlvolle ruimte voor uw vergadering, evenement of private dining event? De hosts van Pillows Grand Boutique Hotel Ter Borch vertalen uw wensen graag naar een passend advies op maat op basis van diverse meeting packages. Pillows Grand Boutique Hotel Ter Borch in Zwolle is gevestigd in een gebouw uit 1869 in eclectische stijl, een voormalig politiebureau.

Voor groepen tot 40 personen:
Pillows Grand Boutique Hotel Ter Borch biedt plaats aan twee vergaderruimten. Salon 1 biedt een vaste boardroomopstelling tot 12 personen en Salon 2 heeft de mogelijkheid verschillende set-ups tot een maximum van 40 personen te realiseren. Beide vergaderruimtes beschikken over moderne audiovisuele apparatuur zoals een 75-inch tv-scherm met Click & Share presentatiesysteem en audio speakers. Daarnaast is er een flipover en conferentietelefoon in de vergaderzalen aanwezig.

The Living:
De comfortabele en elegante Living is het hart van het hotel. Warm u aan de haard, lees een boek en laat alles van uw afglijden na een enerverende dag in Zwolle. Dankzij het clockless eating concept kunt u op elk moment van de dag genieten van een hapje en drankje. Of ontspan in de Domestic Kitchen en proef onze diverse huisgemaakte friandises.

Coperto Restobar:
In het sfeervolle restaurant Coperto Restobar laten chef John Spruit en zijn team de pure smaken van de ingredienten tot uiting komen in gerechten die geinspireerd zijn op Franse en Italiaanse klassiekers. De uitgebreide collectie van wijnen complementeren de gerechten op eigentijdse wijze. Bekroond met een Bib Gourman

Kamers & suites:
De kamers en suites van Pillows Grand Boutique Hotel Ter Borch omarmen tijdloze elegantie. De grote ramen, het fijnste linnen, de originele kunstwerken en een vleugje design zorgen samen voor een sereen en warm thuisgevoel. Het hotel beschikt over 41 stijlvolle kamers en suites, voorzien van alle moderne gemakken.

Virtual Tour:
Bekijk onze meetingsalons op een veilige afstand met onze virtual tour! De virtual tour vind je via onderstaande link.
https://www.pillowshotels.com/nl/virtual-tour/

Meetingrooms
2 halls
Rooms
41 hotelkamers
Smarthotelrate
Smart hotel price (10%)
Meetingroom airco
Air conditioning
Room nonsmoking
Non-smoking rooms
Publictransport
Public transport
Locationtype
meet history
Meetingroompax
Max. 40 people for meeting
Businesscentre
Business centre