Back to locations overview

Fletcher Hotel-restaurant De Klepperman

Hoevelaken

Drie monumentale Veluwse boerderijen vormen samen het karakteristieke Fletcher Hotel-Restaurant De Klepperman. Vlakbij Amersfoort is dit de plek waar u heerlijk kunt ontspannen. Dit unieke hotel biedt een ongedwongen sfeer en heeft persoonlijke service tot een kunst verheven. Het maakt niet uit of u de natuur intrekt of het sfeervolle oude centrum van Amersfoort ontdekt het is aan het eind van de dag heerlijk thuiskomen bij Fletcher Hotel-Restaurant De Klepperman.
Dat maakt deze locatie daarom ook uitermate geschikt voor een meeting of event. Ons toegewijde team zal u helpen een bijeenkomst te organiseren welke volledig voldoet aan uw wensen en goed aansluit bij een unieke locatie als deze.

Fletcher Hotel-Restaurant De Klepperman biedt u 13 multifunctionele vergaderzalen voorzien van moderne, audiovisuele middelen met een maximale capaciteit van wel 250 personen. Hier kunt u sfeervol vergaderen of bijeenkomen onder de authentieke, houten balken van onze hoeves, waarbij alles tot in de puntjes is verzorgd. De verschillende ruimtes zijn geschikt voor ieder doeleinde: van vergaderingen en presentaties tot trainingen en bedrijfsfeesten. Organiseert u een meerdaagse bijeenkomst? Dan bent u ook van harte welkom in een van onze 79 knusse hotelkamers!

Fletcher Hotel-Restaurant De Klepperman ligt in het dorp Hoevelaken en ook Utrecht is maar 25 minuten rijden met de auto. Het hotel ligt op tevens op ongeveer 5 minuten rijden van de A1 en A28 en op 1 kilometer afstand van het station van Hoevelaken wat het hotel goed te bereiken maakt, ook met het openbaar vervoer. Uiteraard zijn er voldoende parkeerplaatsen aanwezig waar u als gast gratis gebruik van kunt maken.

Benefits listed:
? Uw event volledig op maat!
? 13 flexibel in te delen, multifunctionele vergaderzalen
? Capaciteit tot 250 personen
? 79 hotelkamers voor aansluitende overnachtingen
? Zalen gelegen in twee monumentale boerderijen
? Gecombineerd ruim 640m2 eventoppervlakte
? Altijd één centraal aanspreekpunt

Contact:
Als u benieuwd bent geworden naar de mogelijkheden en graag kennis wilt maken, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Ons enthousiaste team staat voor u klaar!
Fletcher Hotel-Restaurant De Klepperman
Oosterdorpsstraat 11
3871AA Hoevelaken
T: 033 – 253 41 20
E: info@hoteldeklepperman.nl
W: www.hoteldeklepperman.nl

Meetingrooms
12 rooms
Rooms
79 hotel rooms
Smarthotelrate
Smart hotel price (5%)
Meetingroom airco
Air conditioning
Room nonsmoking
Non-smoking rooms
Freeprivateparking
Free parking
Publictransport
Public transport
Locationtype
important decisions to be made
Meetingroompax
Max. 180 people for meeting