Locatie tip: Buitenplaats Elisabeth

Buitenplaats Elisabeth

Buitenplaats Elisabeth is niet zomaar een vergaderlocatie in de natuur. De puurheid, de eenvoud en het respect voor alles wat leeft staat bij Buitenplaats Elisabeth voorop. Het komt terug in de tuin, het hartverwarmende guesthouse en de fijne vergaderplek. Maar niet alleen de locatie is bijzonder, ook het verhaal van de eigenaresse is alles behalve standaard.

Is dit alles?

“Jaren geleden had ik een bedrijf met 100 man personeel. Mijn leven was een aaneenschakeling van hard werken. Op een goede dag vroeg ik me af: ‘Is dit nu het leven? Is dit wat mensen gelukkig maakt?’ En het antwoord was nee. Ik besloot alles achter me te laten. Ik droomde van een plek die los was van de maatschappij waar de natuur en dieren onderdeel van mijn leven konden zijn. En op wonderbaarlijke wijze kwam deze plek op mijn pad. Een groot vervallen landgoed dat we jarenlang gerenoveerd hebben. De eenvoud en de liefde voor alles wat hier leeft maakt deze plek een plek waar mensen weer met elkaar in verbinding kunnen komen, inspiratie krijgen, contact hebben en even los zijn van de druk van alle dag. Dat is Buitenplaats Elisabeth geworden.” Jolanda van Buitenplaats Elisabeth

Deze unieke locatie met bijzonder verhaal ligt op het Landgoed Den Treek Henschoten op het Nationaal park de Utrechtse Heuvelrug. Boek hier Buitenplaats Elisabeth.