This translation is provided by Google Translate

Vergaderlocaties Gelderland

Zoek en boek bij Worldmeetings

Ontdek de beste vergaderlocaties in Gelderland

Zoekt u een vergaderlocatie in Gelderland? Dan bent u bij Worldmeetings aan het juiste adres. Laat u verrassen door ons aanbod met meer dan 100 vergaderlocaties in de provincie Gelderland. Worldmeetings beschikt over een ruim netwerk met diverse locaties voor vergaderingen, evenementen, netwerk(borrels), teamuitjes en beurzen. Ook kunt u bij ons terecht voor uw zakelijke hotelovernachtingen.


Waarom uw vergaderlocatie in Gelderland boeken via Worldmeetings?

Worldmeetings is sinds 1991 expert op het gebied van het boeken van externe vergaderruimtes en zakelijke hotelovernachtingen. Wij zijn een intermediair die het boekingsproces tot in detail heeft geoptimaliseerd en daarmee zorg draagt voor grote efficiency én besparingen. Bij alle vergaderlocaties kan Worldmeetings u voorzien van de benodigde extra’s. Denk bijvoorbeeld aan het regelen van de catering of ondersteunde vergaderfaciliteiten, zoals een beamer en whiteboards.


Uitgelichte vergaderruimtes

Bilderberg Hotel T Speulderbos

GARDEREN

Welkom bij het meest creatieve hotel op de Veluwe! Hotel ’t Speulderbos beschikt over 24 vergaderruimtes waaronder een unieke Whiteboardroom.…

Lees meer

De Bronckhorst Hoeve

BRUMMEN

Ideale locatie voor zakelijke evenementen in een groene omgeving; De landelijke ligging, een bijzondere all…

Lees meer

De Inspiratiekamers

ARNHEM

De Inspiratiekamers zijn lichte, mooie, ingegrichte, trendy vergaderlocaties in monumentale stadsvilla's voorzien van alle gemakken,…

Lees meer

Vergaderen en overnachten in Gelderland

Duurt uw vergadering meerdere dagen? Geen probleem! Bij Worldmeetings kunt u ook terecht voor uw zakelijke hotelovernachtingen. Zo heeft u in één keer voor alle deelnemers zowel de vergadering als ook de overnachting onder één dak geregeld.

Lees wat we u bieden


Nog geen klant bij Worldmeetings?

Lees alles over het inkopen van vergaderlocaties

Business case voor inkopers