This translation is provided by Google Translate

Interne werkplekken reserveren met CIAO

Als Corona iets blijvend veranderd heeft dan is het wel de manier waarop we werken. Thuiswerken blijft, en het is steeds minder vanzelfsprekend om een vaste werkplek op kantoor te hebben.

Het goede nieuws is dat bedrijven veel minder kantoorruimte nodig hebben. Maar die kleinere ruimte moet wel beter dan ooit gemanaged worden.

De ene dag is het immers drukker op kantoor dan de andere. Om te zorgen dat in de toekomst toch ieder de werkplek krijgt die zij nodig heeft, is een systeem nodig dat alle reserveringen van interne werkplekken in goede banen leidt.

Interne werkplekken via CIAO

Worldmeetings.com is zich er van bewust dat hieraan grote behoefte bestaat bij organisaties. Als specialist op het gebied van externe zakelijke ontmoetingen zijn we daarom op zoek gegaan naar een partner die intern werkplekken kan faciliteren. Met als doel ondernemingen te ondersteunen bij interne en externe werkplekken.

Die partner is CIAO. Het unieke aan CIAO is dat het, anders dan veel andere aanbieders, zich volledig richt op het reserveren van interne werkplekken. Bij het maken van het platform is volledig gedacht aan uw inrichting, uw medewerkers en het gemak waarmee ze een werkplek kunnen reserveren.


Uw 3e werkplek vertrouwd via Worldmeetings.com

Is er geen plek intern beschikbaar, dan biedt CIAO de mogelijkheid om via Worldmeetings.com een werkplek te boeken bij een externe locatie. Deze zogenaamde 3e werkplek is een nieuwe service waar u als Worldmeetings.com klant gebruik van kunt maken. We introduceren deze service in de tweede helft van 2021.


Meer weten?

Wilt u meer weten over CIAO, of over het reserveren van interne en externe werkplekken?

Maak dan een afspraak met Annelies Tetteroo voor een geheel vrijblijvend gesprek.

Download de brochure

U kunt de informatie over CIAO en de samenwerking met Worldmeetings.com hier downloaden.

Download

Contact Annelies Tetteroo

Teamcoach Commercieel

In- en externe werkplekken, omdat uw werk door moet