Volver al resumen de ubicaciones

Kookerij

Noordwijkerhout

De Kookerij in Noordwijkerhout is de ideale zakelijke partner als vergader locatie en voor al uw events. Onze locatie biedt ruimte aan 5 tot 120 gasten en bij events tot 250 gasten.
Het restaurant is als multifunctionele zaal op elke andere manier in te richten en daardoor zeer geschikt voor vergaderingen, presentaties, teambuilding events of andere (relatie)evenementen. In de zaal zijn beamer, groot presentatiescherm (5 x 3,5 hoog), geluids- en spreek-installatie (1 hand held microfoon), katheder en professionele evenementen- en sfeerverlichting standaard aanwezig. De Kookerij is uw unieke vergaderlocatie, vlakbij het strand.

Eventlocatie
Een ontspannen sfeer in ons restaurant of tussen de kookeilanden in een mooie, warme keukenomgeving. Klinkt goed? De Kookerij leent zich hiervoor uitstekend en geeft een culinaire touch aan uw evenement.
Naast het industriële keukengedeelte ligt ons sfeervolle restaurantgedeelte. Beide ruimtes worden afgescheiden door grote wijnkasten. Het restaurantgedeelte heeft een opvallend mooie bar en smaakvolle inrichting en heeft standaard 10 ronde tafels met daaraan tot 12 stoelen. Deze ruimte is volledig aan te passen aan uw wensen. Zo kan de Kookerij een zeer bijzonder én bovenal originele feestlocatie zijn voor uw personeelsfeest, borrel of anders.

Denk als invulling ook bijvoorbeeld aan een geweldige feestavond met bijvoorbeeld een walking dinner: de chefs van de Kookerij bereiden in het bijzijn van uw gasten á la minute mooie gerechten of hapjes aan de kookeilanden. De heerlijke geuren en de bezige keuken-geluiden dragen zeker bij aan het creëren van een bijzondere en gezellige sfeer. Ook voor uw grotere bedrijfsevenement, personeelsfeest, modeshow of trouwlocatie is de Kookerij als evenementenlocatie bijzonder geschikt.

Meetingrooms
Salas de reunión
Freeprivateparking
Aparcamiento gratuito
Publictransport
Transporte público
Wifi
WIFI
Locationtype
estimular la creatividad
Meetingroompax
Máximo 80 personas por reunión