Volver al resumen de ubicaciones

Fletcher Hotel Amsterdam

Ámsterdam

Fletcher Hotel Amsterdam bevindt zich in het zakelijke centrum van Nederland en trekt de aandacht met zijn futuristische uitstraling en schitterende uitzicht over de stad en omgeving. Of u nu op zoek bent naar een zakelijke accommodatie of een unieke vergaderlocatie, Fletcher Hotel Amsterdam biedt beide opties. Vanuit de hotelkamers en vergaderzalen geniet u van een panoramisch uitzicht over de uitgestrekte omgeving, inclusief de A2, groene gebieden en zelfs de landingsbanen van Schiphol op afstand. De moderne en multifunctionele vergaderruimtes en boardrooms zijn uitgerust met alles wat u nodig heeft voor uw vergadering, training of brainstormsessie, zodat u zonder zorgen kunt vergaderen in Amsterdam.

Capaciteit en mogelijkheden

Fletcher Hotel Amsterdam heeft met 6 multifunctionele vergaderzalen genoeg te bieden voor de zakelijke gast. Dit is een unieke locatie voor vergaderingen, bijeenkomsten, lunches en diners. De 6 boardrooms op de 16e etage hebben een maximum capaciteit tot 22 personen, beschikken over een intieme inrichting en zijn voorzien van alle denkbare moderne apparatuur. Aansluitend op de meeting kunt u in de SKY Bar&Lounge Pi en SKY Restaurant Pi loungen en genieten van cocktails, fingerfood en diners met spectaculair uitzicht over de stad. SKY Bar&Lounge Pi en SKY Restaurant Pi zijn ook af te huren voor zakelijke doeleinden tot 100 personen.

Contact en bereikbaarheid

Dankzij de centrale ligging aan de A2 en A9 is Fletcher Hotel Amsterdam een uitermate geschikte vergaderlocatie in Amsterdam. Het hotel ligt nabij Schiphol en diverse beurzen congres locaties. Het hotel biedt een parkeermogelijkheid tot wel 120 auto’s waar u als vergaderende gast gratis gebruik van kunt maken.

Prestaciones enumeradas:

Uw event volledig op maat!
6 bijzondere meeting eventzalen
Capaciteit tot 22 personen
120 hotelkamers voor aansluitende overnachtingen
Gelegen in het zuidelijk centrum van Amsterdam
Altijd één centraal aanspreekpunt

Meetingrooms
5 habitaciones
Rooms
120 habitaciones de hotel
Smarthotelrate
Precio de hotel inteligente (5%)
Room nonsmoking
Habitaciones para no fumadores
Publictransport
Transporte público
Locationtype
decisiones importantes
Meetingroompax
Max. 140 personen voor meeting
Roomservice
Servicio de habitaciones
Safeinroom
Caja fuerte en la habitación