Zurück zur Übersicht der Standorte

Flexlounge

Capelle Aan De Ijssel

Bent u op zoek naar een inspirerende en flexibele omgeving voor uw zakelijke bijeenkomsten, vergaderingen , trainingen , opleidingen, coaching en workshops?
Flexlounge heeft 9 verschillende afsluitbare zalen met airco , verdeeld over 2 verdiepingen, voor u ter beschikking van 18 tot 90 m2 voor 2 tot 100 personen en is per dagdeel ( 4 uur) te huur. Elke kamer is voorzien van luchtverversing plus airconditioning.
Tevens hebben wij de beschikking over een kamer die geschikt is voor coaching, kleine vergaderingen , en als flexibel kantoor. Deze ruimte is per uur te huur.
Onze flexibele instelling zorgt ervoor dat het u aan niets ontbreekt. Wij staan voor u klaar om samen met u te kijken naar alle mogelijkheden om voor u het beste resultaat te behalen door dit persoonlijk en flexibel in te vullen.
Wilt u na afloop van uw meeting even ontspannen dan hebben wij de beschikking over een bruin café? waar u kunt genieten van een borrel met eventueel uitgebreide hapjes.
Flexlounge beschikt over een groot gratis parkeerterrein en zijn wij prima te bereiken met de auto ( 3 minuten van de A20) en het openbaar vervoer. Station Alexander is in de buurt en de bus stopt op 2 minuten lopen.

Meetingrooms
9 Zimmer
Meetingroom airco
Klimatisierung
Freeprivateparking
Kostenloses Parken
Publictransport
Öffentliche Verkehrsmittel
Locationtype
in der Privatsphäre treffen
Meetingroompax
Max. 100 Personen für Treffen
Businesscentre
Geschäftszentrum
Equippedfordisabled
Zugänglich für Behinderte