Zurück zur Übersicht der Standorte

Fletcher Strandhotel Haamstede

Burgh-haamstede

Welkom bij Fletcher Strandhotel Haamstede! Dit luxe hotel ligt op korte afstand van de prachtige Zeeuwse kust. Vanuit hier maakt u prachtige wandelingen door de duinen en ontdekt u eenvoudig pittoreske dorpjes als Renesse en Burgh-Haamstede.

– Modern, luxueus hotel
– Ideaal gelegen aan de Zeeuwse kust
– Culinaire hotspot Bar Bistro DuCo Haamstede
– 7 minuten fietsen naar het strand
– BLUE Spa Haamstede (tegen betaling) en fitnessruimte

Onze geweldige faciliteiten
Dit luxe hotel is een heerlijke thuishaven voor een ontspannen weekendje aan de Zeeuwse kust. U zult niet enkel tot rust komen door de vredige omgeving, maar ook door de inpandige BLUE Spa Haamstede waar u tegen betaling kunt ontspannen in ¿¿n van de vijf sauna?s of kunt genieten van een massage- of beautybehandeling. Bent u een echte sportliefhebber? Geen zorgen, u kunt al uw energie kwijt op de verschillende apparaten in de fitnessruimte van dit hotel. Wanneer u helemaal ontspannen bent door een bezoek aan de BLUE Spa ¿f net actief bezig bent geweest in de fitnessruimte, ontvangen we u daarna graag voor een hapje en drankje in Bar Bistro DuCo Haamstede.

Vlak aan de Zeeuwse kust
Het hotel bevindt zich bijna direct aan het prachtige weidse duinlandschap en nabij pittoreske dorpjes als Renesse en Burgh-Haamstede. Voor een zorgeloos weekend aan de Zeeuwse kust zit u hier daarom meer dan goed! Maakt u graag van een ontspannende fiets- of wandeltocht? Ook dan bent u hier aan het juiste adres. Huur een e-bike bij het hotel en maak het u zelf helemaal gemakkelijk!

Ons team heet u van harte welkom!

Rooms
58 hotelkamers
Smarthotelrate
Smart Hotel Preis (10%)
Room nonsmoking
Nicht-Raucher-Zimmer
Freeprivateparking
Kostenloses Parken
Publictransport
Öffentliche Verkehrsmittel
Wifi
WIFI
Locationtype
auch zum Entspannen
Roomservice
Zimmerservice
Equippedfordisabled
Zugänglich für Behinderte