This translation is provided by Google Translate

Inntel Hotels

Case studie

Resultaat in 2019

Review cijfer

8,3

Aantal vergader aanvragen

Aantal geboekte kamers

290

1293

ROI

23,81%

Inntel Hotels over Worldmeetings.com
Al meer dan 10 jaar heeft Inntel Hotels een succesvolle samenwerking met Worldmeetings.com. Het langdurige partnerschap uit zich in vlotte oplossingen, snel kunnen schakelen en een groot wederzijds begrip en erkenning. Worldmeetings.com zet de opdrachtgevers net als wij op de eerste plaats door te innoveren en gebruiksvriendelijke software aan te bieden. Deze vorm van service past goed bij onze eigen visie om altijd kwaliteit en persoonlijke aandacht te leveren.

Over Inntel Hotels
Inntel Hotels is een Nederlandse hotelgroep met hotels op toplocaties in de grote steden. Met hotels in Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam, Utrecht en Den Haag bieden wij landelijke dekking. Aan de basis van ieder evenement staan de persoonlijke wensen en doelstellingen van de opdrachtgever centraal. Naast de compleet uitgeruste Meetings & Events faciliteiten is het ook mogelijk te overnachten op de locatie. Gasten van Inntel Hotels kunnen rekenen op oprechte persoonlijke aandacht en een uitstekende service.

“Door de grote inzet van Worldmeetings.com hebben wij door de jaren heen een ontzettend goede relatie opgebouwd. Onze contactpersonen bij Worldmeetings.com schakelen snel, dragen direct oplossingen aan en bieden continue kwaliteit.”
Cocky Visser Sales Manager Meeting & Events, Inntel Hotels