5 conseils de localisation

5 conseils de localisation

Het service center heeft in al die jaren één en al locaties voorbij zien komen. Van business georiënteerde locaties met alles erop en eraan tot pittoreske locaties in een oase van rust en inspiratie. Daarom delen we 5 locaties met jullie die wij méér dan aanraden.

Tip 1: Congrescentrum B&I

Laten we beginnen in Harderwijk bij het Congrescentrum op het Bouw & Infra Park. Dit is een historische locatie gevestigd op een voormalig kazerneterrein met kenmerkende monumentale panden. De locatie zelf is modern en voorzien van alle gemakken. Er zijn maar liefst 16 verschillende vergaderzalen, drie restaurants en een evenementenhal. Er wordt hier vaak geboekt voor een bekend energie bedrijf en die zijn altijd ontzettend tevreden. Én als de klant bij is, dan zijn wij ook blij! Congrescentrum B&I staat garant voor een succesvolle zakelijke ontmoeting.

Tip 2: The Hague Conference Centre New Babylon

Dan een locatie vlak bij ons om de hoek, The Hague Conference Centre New Babylon. Dit is een prachtige locatie die onlangs volledig gerenoveerd is. Qua ligging is het ook perfect! Je loopt namelijk direct vanuit Den Haag Centraal bij de locatie naar binnen. Hierdoor is het ook mogelijk om na de meeting het altijd gezellige Den Haag te bezoeken. The Hague Conference Centre staat daarnaast voor internationale gastvrijheid, luxe catering en eigentijdse voorzieningen op hoog niveau. Met professionele en persoonlijke service is het voor kleinere vergaderingen als meerdaagse congressen een locatie die zakelijke bijeenkomsten tot een succes maakt!

Tip 3: Hotel de Zeeuwse Stromen

Voor de mensen uit Renesse zal Hotel de Zeeuwse Stromen een bekend begrip zijn. Naast de fantastische ligging heeft deze locatie ook 8 multifunctionele, modern uitgeruste congreszalen die allemaal profiteren van het daglicht, al moet de zon dan wel schijnen. Renesse klinkt een flink eind weg maar er zijn nauwelijks files, dus je bent er eigenlijk zo! In een rap tempo kom je aan in een oase van rust en natuur, perfect voor een inspirerende vergadering.

Tip 4: Hotel Mitland

Bent u op zoek naar een locatie die goed bereikbaar is en gelegen is in een groene en rustige omgeving? Dan is Hotel Mitland Utrecht zeker een aanrader. Al jaren boeken wij deze locatie voor een grote bank, mede omdat de medewerkers van Hotel Mitland precies weten wat uitstekende service is. Het hotel heeft goede ruime vernieuwde kamers en vergaderzalen, en biedt ook genoeg mogelijkheden voor ontspanning. Zo zijn er in het hotel een binnenzwembad, sauna, fitnessfaciliteiten en een bowlingbaan aanwezig. Zodoende kan je leuk, na een beslissende meeting, met je team gaan bowlen!

Tip 5: De Bonte Wever

Dan de laatste tip voor nu, De Bonte Wever in Assen. De Bonte Wever is een uniek all-in-one concept in Nederland! Met o.a. congrescentrum Purple, twee restaurants, Grand Café, diverse vergaderruimtes, gescheiden business-entree en (luxe) kamers in het viersterren hotel. Er is dus altijd een geschikte ruimte te vinden die bij je past. Van een vergadering met acht personen, een netwerkmeeting tot een meerdaags congres voor duizenden gasten. Daarnaast zijn er diverse sportactiviteiten en een heuse ‘bar street’ waar het mogelijk is om bij diverse bars drankjes te halen en waar je ook nog lekker kan dansen! Kortom, een ideale mix voor zakelijke bijeenkomsten overdag en vertier in de avond!

 

Qui êtes-vous ?