This translation is provided by Google Translate

De directe én indirecte besparingen voor inkopers

Door in zee te gaan met Worldmeetings.com levert dit uw bedrijf directe én indirecte besparingen op. Directe besparingen gaan over harde euro’s en indirecte gaan over efficiency en tijdbesparingen voor diverse afdelingen. Hieronder een overzicht. 

Directe besparingen

 1. Besparing door extra kortingspercentages over niet-standaard tarieven 
  Bedongen kortingspercentages die van te voren zijn onderhandeld met de locaties. Denk hierbij bijvoorbeeld aan kortingen over kosten voor extra zalen.
 2. Standaard besparingen op onderhandelde kamer- en vergaderarrangement tarieven
  Standaard overeengekomen kortingen op hotelkamer- en vergaderarrangement tarieven voor bedrijven al dan niet lid van één van de Worldmeetings.com inkoop pools.
 3. Besparingen op annuleringen 
  Lagere annuleringskosten als een resultaat van onderhandelingen met de accommodatie door Worldmeetings.com.
 4. Extra bedongen kortingen
  Ad hoc extra bedongen kortingen tijdens het reserveren voor bijvoorbeeld een serie bijeenkomsten of ten tijde van het laagseizoen, naast de reeds overeengekomen standaard kortingen.

Indirecte besparingen 

 1. Financiële afhandeling 
  Besparing in tijd (omgerekend in euro’s) door centrale facturatie vanuit Worldmeetings.com (1-crediteur), Gesprekken met gecontracteerde bedrijven hebben aangetoond dat een besparing van €50 per factuur als redelijk wordt beschouwd.
 2. Contract management
  Besparing in tijd (omgerekend in euro’s) door de inkoop en beheer van contracten van ingekochte accommodaties te centraliseren via Worldmeetings.com. Gesprekken met gecontracteerde bedrijven hebben aangetoond dat een besparing van €120 per jaar per accommodatie als redelijk wordt beschouwd.
 3. Coördinatie van reserveringen 
  Besparingen door de coördinatie van hotel- en/of meeting reserveringen te centraliseren via Worldmeetings.com. Gesprekken met gecontracteerde bedrijven hebben aangetoond dat Worldmeetings.com de benodigde tijd voor het maken van een hotel kamer reservering reduceert met een factor 3. Bij meetings wordt de benodigde tijd gereduceerd met factor 4.