This translation is provided by Google Translate
  • Meet Worldmeetings medewerkers

#MeetWorldmeetings: de snelle (en vrolijke) stappen van Myrthe binnen Worldmeetings.com

Worldmeetings.com is een online platform waar inkopers, boekers en locaties samenkomen. Maar achter dit platform zitten mensen. Mensen met ambities, die hard werken, groeien in hun functies en volgende stappen zetten. En deze stappen kunnen ook snel gaan. Zie Myrthe.

Hoe het begon

Myrthe: “Na mijn studie toerisme en recreatie op het ROC Mondriaan in Den Haag ben ik begonnen bij de receptie van een hotel. Daar heb ik een tijdje gewerkt tot ik de overstap maakte naar een reisorganisatie waar ik ging werken bij het call center. Maar toch, ik miste bij beide banen echt een stukje uitdaging! Gelukkig stuitte ik toen op een vacature van Worldmeetings.com en kreeg ik de kans om bij het Service Center te gaan werken. Ik moet wel toegeven, toen ik begin februari begon, dat het eigenlijk best wel wennen was. Ik moest me heel erg aanpassen aan de werkwijze en de taken die ik op mijn bord kreeg. Daarnaast brak toen ook net Corona uit. Dat was best lastig, omdat ik nog niet wist hoe ik alles moest oppakken. Gelukkig was er een erg goede communicatie binnen het team en verliep alles tijdens de ’thuiswerkweken’ heel soepel. Ik ben juist door die periode veel zelfstandiger geworden in mijn werk.”

Wat mij het beste beviel op het Service Center was dat je de uitvoerende én adviserende rol kan oppakken. Je doet alle handelingen van Worldmeetings.com. Dat zorgt ervoor dat je veel betekent voor de opdrachtgevers.”

“Binnen het Service Center van Worldmeetings.com beteken je echt veel voor de opdrachtgevers.”

Een snelle stap

Myrthe: ‘Rond mei kreeg ik een telefoontje van Annemiek, onze HR manager. Ze bood me de mogelijkheid om op de afdeling Contracting te gaan werken. Ik wist dat er wat geschoven was binnen de organisatie en dat er een plekje vrij was gekomen. Maar toch was ik best verrast. Ik werkte nog maar drie maanden bij Worldmeetings.com en kreeg dus nu al een nieuwe kans aangeboden.

Ik greep deze kans met beide handen aan. En ik ben blij dat ik dat heb gedaan! Werken op de Contracting afdeling is een enorme uitdaging en een hele andere tak van sport. Je bent bijvoorbeeld nieuwe locaties aan het werven en daarnaast prijsafspraken aan het maken. Ik ben wel erg blij dat ik op het Service Center ben gestart omdat ik daardoor de basis beheers van het bedrijf. Ik weet hoe onze opdrachtgevers denken. Dat maakt het voor mij makkelijker om de juiste locaties te vinden. Ik krijg bijvoorbeeld vaak de vraag van potentiële locaties of opdrachtgevers nou wel naar hun locatie op zoek zijn. Ik kan die vraag dan heel gemakkelijk beantwoorden. Super fijn!

Ik heb de afgelopen periode zelf ook al locaties benaderd en afspraken ingepland. Als die locaties dan ook aansluiten na een gesprek met mijn collega, geeft mij dat echt een gevoel van voldoening.”

“Ervoor zorgen dat een nieuwe locatie zich aansluit geeft een gevoel van voldoening.”

Myrthe en Worldmeetings.com

Myrthe: “Worldmeetings.com als werkgever bevalt mij erg goed! Het is altijd gezellig en iedereen staat open voor een praatje. Ondanks alle professionaliteit en harde werken hangt er toch een losse sfeer binnen de organisatie. Een combinatie die mij goed ligt. Qua toekomstplannen weet ik het nog niet helemaal. Ik wil mij eerst gaan verbeteren binnen de Contracting afdeling. Het is toch best al een grote stap om binnen een korte tijd van het Service Center naar Contracting te gaan. Al lijkt het mij het super interessant om de 1-op-1 contactmomenten met grote ketens te hebben. Dat is mijn volgende doel!”

“Ondanks alle professionaliteit hangt er toch een losse sfeer. Een combinatie die mij goed ligt.

Jij en Worldmeetings.com

Herken je jezelf in Myrthe en lijkt werken en ontwikkelen bij Worldmeetings.com je wel wat? Bekijk dan onze vacatures of stuur een open sollicitatie naar Annemiek. We zijn altijd op zoek naar mensen met een frisse blik op de organisatie, of iemand die een bak ervaring meeneemt.

 

  • Deel dit artikel

0 Reacties