Verantwoord vergaderen bij Postillion Hotel Utrecht Bunnik

In de laatste Nieuwsbrief hadden we het er al over: de metamorfose die Postillion Hotel Utrecht Bunnik heeft ondergaan. Van een beetje stoffige plek is het een eigentijdse ontmoet- en vergaderlocatie geworden. Het oude meubilair is vervangen door een modern interieur en state-of-the-art faciliteiten zijn tegenwoordig de standaard. Naast uitstekende vergaderfaciliteiten biedt het hotel ook een zeer goede voorzieningen voor flexwerkers…

Besluitvorming5 Verantwoord vergaderen bij Postillion Hotel Utrecht Bunnik

Mensen die al eerder Postillion Hotel Utrecht Bunnik zijn geweest, zullen echt opkijken en zich in eerste instantie afvragen of ze wel op het juiste adres zijn. Niets maar dan ook niets van het interieur herinnert nog aan het oude ‘Bunnik’. Licht en ruim is de locatie en bij binnenkomst valt direct het Business Point op.

Daar kun je voor 6,50 per uur onbeperkt gebruikmaken van de faciliteiten en het buffet met versnaperingen en vers fruit. Ook is er onbeperkt koffie, thee, mineraalwater en fruitsappen. Kopieer- en printvoorzieningen behoren ook tot het standaard assortiment. Kortom, een ideale plek om even de agenda na te lopen of een laatste opdracht te verwerken. 

Zitje2 Verantwoord vergaderen bij Postillion Hotel Utrecht BunnikKijken we verder dan zien we uitstekende vergader- en ontmoetfaciliteiten. Deze zijn allemaal prachtig gemoderniseerd en zijn verbouwd volgens de Green Key richtlijnen. Dit betekent dat strenge milieurichtlijnen zijn gehanteerd en worden nageleefd in de bedrijfsvoering. Uiteraard geldt dat niet alleen voor de vergader- en ontmoetruimtes, maar ook voor alle  88 hotelkamers en het restaurant.

MayorParkeerplaats3 Verantwoord vergaderen bij Postillion Hotel Utrecht Bunnik

Geheel in de lijn van de Green Key zijn er ook twee oplaadpunten voor elektrische auto’s. Vandaag de dag is nog niet zo druk bij de oplaadpunten, maar met de oplaadpunten is Postillion Hotel Utrecht Bunnik klaar voor de toekomst. Een toekomst die in Bunnik vandaag al is begonnen. Een treffend bewijs daarvan is de speciale parkeerplaats voor de Foursquare Mayor van Postillion Hotel Utrecht Bunnik. Deze krijgt een opvallende VIP-behandeling met een eigen parkeerplaats pontificaal voor de deur. Leuk om te zien…

 

Heropeningsactie: Gratis borrel voor 10 bij Postillion Hotel Utrecht Bunnik

Om kennis te maken met het nieuwe Postillion Hotel Utrecht Bunnik bieden we jou en je collega’s tijdelijk een gratis borrel voor 10 personen aan bij een dagarrangement. 

Deze actie is geldig tot 31 augustus 2012. Het aantal leden dat gratis kan borrelen is gelijk aan het aantal mensen waarvoor het dagarrangement is geboekt.

Did you like this? Share it:
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>